Utstillere

Her er en oversikt over våre utstillere på Øi, Trøndersk Matfestivalen og Bryggerifestivalen 1.-3. august 2019.

Ferske tradisjoner fra en helt ny region på Trøndersk Matfestival.I Midtre Gauldal blandes gode råvarer med gamle og nye oppskrifter. Området har helt unike serveringssteder som bruker lokale spesialiteter og kan gi deg en opplevelse du aldri glemmer. 

Bryggerifestivalen arrangeres i skolegården til Trondheim Katedralskole. Inngang fra Bispegata og fra Erling Skakkesgate for deg som har forhåndskjøpt Bryggeripakken.

Følg oss på Facebook og på Instagram.

Fumo AS

Viltforedling i Budalen

Vis meg veien 

Fumo ble startet for å gjøre verden oppmerksom på den fantastisk rene smaken kjøttet får, når dyrene beiter i villmarka eller i et kulturlandskap som man finner i tradisjonsrike Budalen.  Opplev fjellet. Opplev sæterdalene. Opplev bygda og folket. Budalen – ekte vare.

Besøk oss på vår hjemmeside 
Besøk oss på Facebook

Soknedal Bakeri og Konditori 

Kaker, gjærbakst og brød 

Vis meg veien

Soknedal Bakeri og Konditori er Gauldalens eget håndtverksbakeri. Vi produserer alle våre varer selv, og hoved bakeriet ligger i Soknedal. Vårt motto er “Ferske Tradisjoner” Noe som betyr at vi skal levere tradisjonelle gode og ferske bakervarer hver dag. Fremoverlent og tilby nye baker og konditorprodukter, som kanskje kan bli til nye tradisjoner.  

Besøk oss på vår hjemmeside 
Besøk oss på Facebook

Storbekkøya Museumsseter

Museumsseter ved inngangen til Forollhogna Nasjonalpark i Budalen.

Vis meg veien

Storbekkøya Museumsseter – “en idyllisk perle i Budalen”. Nyt rømmegrøt og lokalprodusert seterkost i historiske og naturskjønne omgivelser ved inngangen til Forollhogna Nasjonalpark. En komplett setervoll og et husmannsbruk. En 3 km lang, godt merket, kultursti med gravhauger, årestue, kullmiler og dyregraver.

Besøk oss på vår hjemmeside
Besøk oss på Facebook

Gammeltunet Hanshus

Servering og overnatting på fredet gårdstun i Soknedal

Vis meg veien

Gammeltunet Hanshus er et gårdstun bestående av åtte gamle tømmerbygninger. Fredet som nasjonalt kulturminne og ligger i Soknedal. Kortreist mat ved langbordet i Gildesalen og Astridstuen. 3- og 5-retters meny serveres kl.19:00. Vi leier ut rom, hus eller hele Trønderlåna. For små/mellomstore bedrifter skreddersyr vi opplegg. Lunsj etter avtale.

Besøk oss på vår hjemmeside 
Besøk oss på Facebook

Hogna Brygg

Lidenskap og omtanke

Vis meg veien

Hogna Brygg startet opp i 2016, og leverer håndverksøl av høy kvalitet. I oktober 2016 åpnet Hogna Brygg dørene til utsalg på Kotsøy, etter flere år med testbrygging. 

De første to månedene solgte de 7500 liter øl, og folk kom langveis fra for å sikre seg juleølet Rudolf til ribba og juletorsken. Hogna Brygg er også det første mikrobryggeriet i Norge som satset på boks fra dag 1. De har flere ulike ølsorter. Alt fra hveteøl til ale til IPA

Besøk oss på vår hjemmeside 
Besøk oss på Facebook